Gezinsfotografie | Fotoshoot koppels | Jet Reuvekamp

Gezinnen, koppels, vriendinnen

Bijzondere momenten en mijlpalen verdienen het om vereeuwigd te worden. Jullie gezin, de lachende momenten, de liefde tussen jullie als koppel, de lol en onbreekbare band tussen vrienden en vriendinnen… Als fotograaf creëer ik beelden die een afspiegeling zijn van wie jullie zijn en jullie verhaal vertellen. Jullie hoeven alleen maar jezelf te zijn. Ik zet die momenten om naar blijvende herinneringen.

Betaalbare foto’s in jullie gewenste stijl

Of jullie nu houden van warme, huiselijke sfeerfoto’s, kiezen voor buitenshoot in het groen of de voorkeur geven aan een stoere en krachtige uitstraling, als fotograaf pas ik me aan naar jullie wensen en stijl.

Je kunt mij al boeken als fotograaf vanaf €49,-. Voor dit bedrag kom ik naar de door jullie gekozen locatie (regio Emmen) of naar een locatie die we samen hebben besproken. De fotoshoot zelf duurt ongeveer één uur. Dat is meer dan genoeg tijd om alle gewenste poses en composities vast te leggen.

Let op: bij deze shoot prijs zitten nog géén foto’s inbegrepen. Naast de shoot prijs betaal je een bedrag voor het bestellen van de digitale foto’s. Zo betaal je dus alleen voor de foto’s die je wilt houden.

Na de fotoshoot ontvangen jullie eerst een preview van de foto’s met een watermerk. Daaruit kiezen jullie welke beelden jullie willen bestellen. Pas wanneer jullie de definitieve selectie hebben gemaakt, stuur ik de bewerkte, digitale foto’s toe. De factuur, inclusief de shoot prijs, dient volledig betaald te zijn voordat de foto’s worden verstuurd. De shoot prijs wordt meegenomen in de factuur en hoef je dus niet vooraf te betalen.

Gezinsfotografie | Fotoshoot koppels | Jet Reuvekamp
Gezinsfotografie | Fotoshoot koppels | Jet Reuvekamp

Fotoshoot op locatie

Door te kiezen voor een buitenlocatie of thuis, krijgen jullie foto’s meteen een persoonlijke touch. Fotograferen in een studio heeft zeker ook voordelen, maar studiofoto’s voelen vaak toch wat statischer aan. Buiten of thuis voel je je vaak wat sneller op je gemak, wat resulteert in spontane, echte momenten. En het is juist zo fijn is als jullie je vrij voelen om te bewegen, te lachen, en echt jezelf te zijn. De locatie waar we fotograferen is aan jullie, al kan ik uiteraard wel adviseren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een park, bos, jullie eigen tuin, of gewoon de knusse sfeer van jullie woonkamer.

Hoe plan je jouw fotoshoot?

1

Datum prikken

Wil je een shoot boeken? Leuk! Om teleurstelling te voorkomen, adviseer ik om ruim van tevoren te boeken.

Stuur een bericht via de contactpagina of mail of bel om een fotoshoot te plannen.

Gezinsfotografie | Fotoshoot koppels | Jet Reuvekamp

2

Wensen en locatie

Kies zelf een locatie die het beste bij jullie past, of laat mij adviseren over mogelijke fotogenieke plekken.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten in de regio Emmen. Ik kom graag naar je toe op een andere locatie, ik reken daarvoor 0,25 p/km vanaf Emmen.

3

De fotoshoot

Tijdens de shoot help ik jou/jullie om ontspannen en vol vertrouwen op de foto te gaan.

Ik heb veel geduld met (kleine) kinderen en geef graag subtiele aanwijzingen om de mooiste beelden te creëren.

4

Na de shoot

Je betaalt in eerste instantie alleen voor de fotoshoot zelf. De basisprijs voor één uur fotografie op locatie is €49,-.

Na de fotoshoot ontvangen jullie een selectie van de mooiste foto’s met een watermerk erdoorheen.

Daaruit kiezen jullie welke foto’s jullie graag willen hebben.

Na het doorgeven van de selectie, bewerk ik de foto’s en ontvangen jullie de gekozen beelden digitaal, zonder watermerk.

Foto's bestellen

Je betaalt alleen voor het bestellen en bewerken van de digitale foto’s die jullie willen houden. De tarieven hiervoor zijn:

5 foto’s – €90,-
10 foto’s – €110,-
15 foto’s – €130,-
20 foto’s – €150,-
35 foto’s – €190,-
alle foto’s* – €230,-
*circa 45 tot 50 foto’s

Fotograaf | Drenthe | Jet Reuvekamp Photography

Op zoek naar een fotograaf in Emmen?

Hi, mijn naam is Jet. Als fotograaf woon en werk ik in de regio Emmen. Ik ken een flink aantal toffe locaties voor binnen- en buitenshoots in de omgeving, zoals het Noordbarger bos, Rietplas Emmen en de Emmerdennen. Op basis van jullie voorkeuren denk ik graag mee over locaties die passen bij de sfeer die jullie willen vastleggen.

Als je me inschakelt voor een fotoshoot is stilzitten er (bijna) niet bij 😉 Natuurlijk kunnen we een aantal poses fotograferen. Maar het liefst laat ik jullie lekker lopen, springen, elkaar aankijken en geef allerlei kleine, speelse opdrachten. Dit helpt voor een ontspannen sfeer waarin jullie echt als jezelf en lekker ongedwongen op de foto staan.

Portfolio

Klik op een afbeelding voor groter beeld