Bedrijfsfotografie | Drenthe | Jet Reuvekamp Photography

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfoto’s zijn vaak het eerste wat potentiële klanten, partners en medewerkers van je bedrijf zien. Goede bedrijfsfoto’s wekken vertrouwen, tonen professionaliteit en vertellen het verhaal achter jouw merk. Als bedrijfsfotograaf help ik je graag om te zorgen dat die eerste indruk meteen raak is.

Professionele portretfotografie voor bedrijven

Met veel plezier en toewijding zorg ik ervoor dat medewerkers op hun best worden vastgelegd. Je kunt me zowel inschakelen voor individuele portretten als voor team- of groepsfoto’s.

Sfeerfotografie

De sfeer binnen een bedrijf is heel belangrijk voor het creëren van een positieve indruk. Met goede sfeerfotografie leg je niet alleen vast hoe jij of jullie team samenwerkt, maar komt ook de bedrijfscultuur tot leven. Wat ik zoal op de foto zet? De teamgeest tijdens vergaderingen, een afspraak met een klant, een bijzondere mijlpaal zoals een jubileum of het harde werk op de productieafdeling. Ik vang de sfeer die jullie bedrijf uniek maakt. Van de dagelijkse activiteiten tot belangrijke momenten.

Bedrijfsfotografie | Drenthe | Jet Reuvekamp Photography
Bedrijfsfotografie | Drenthe | Jet Reuvekamp Photography

Productfotografie

Met oog voor detail en creativiteit leg ik naast medewerkers ook graag jouw of jullie aanbod vast. Zo wordt het bedrijf extra aantrekkelijk voor nieuwe klanten en krijgen mensen een duidelijk beeld van wat ze kunnen verwachten. Je kunt productfoto’s bijvoorbeeld gebruiken voor:

Werkwijze bedrijfsfotografie

Kennismaking

Elke samenwerking start met een persoonlijke kennismaking. Zo leer ik je bedrijf kennen. We bespreken samen de wensen en de gewenste uitstraling van de bedrijfsfoto’s.

Offerte en datum vastleggen

Op basis van de wensen, ontvang je een offerte op maat. Ook plannen we een geschikte datum voor de fotoshoot.

Bedrijfsfotoshoot

Op de afgesproken dag kom ik langs om alles op de foto te zetten. Dat kunnen dus portretten van medewerkers, actiebeelden en productfoto’s zijn.

Beeldselectie en nabewerking

De geselecteerde foto’s worden professioneel bewerkt en digitaal opgeleverd.

Portfolio

Klik op een afbeelding voor groter beeld